Ποιοι είμαστε

Προτιμούμε να μην αναφερόμαστε γενικά σε εμάς αλλά όταν χρειάζεται να το κάνουμε, χρησιμοποιούμε συχνότερα την λέξη ομάδα και όχι την λέξη εταιρεία!

Επίσης η λέξη υπάλληλος για εμάς έχει αντικατασταθεί από την ουσιαστική λέξη συνεργάτης. Είμαστε μια ομάδα λοιπόν επιχειρηματιών και συνεργατών με σημαντική εμπειρία στον χώρο των διαφημιστικών και επαγγελματικών δώρων. Η πολύ καλή γνώση του εγχώριου και διεθνούς χονδρικού εμπορίου είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, από τα βασικά χαρακτηριστικά των στελεχών της νέας GIFTLINE. Η εμπειρία μας στον κλάδο των διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων σε συνδυασμό με τον χώρο των εκτυπώσεων είναι από τους πυλώνες της προσπάθειας μας για καινοτομία και υψηλού επιπέδου προϊόντων και παροχή υπηρεσιών αυτών.

Giftline together

”Σε όλη τη διάρκεια της Ιστορίας, ο άνθρωπος έπρεπε να παλεύει με τη Φύση για να επιβιώσει”.

”Σ’ αυτόν τον αιώνα, έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει, πρέπει να την προστατέψει”.

– Ζακ – Υβ Κουστώ

Η φιλοσοφία μας

Μια από τις φράσεις που μας αρέσει πολύ, δηλώνει ξεκάθαρα το στόχο μας – ”Δεν θέλουμε να είμαστε οι μεγαλύτεροι αλλά οι καλύτεροι

Στην νέα GIFTLINE, πιστεύουμε πως η βιομηχανία των διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων μπορεί να είναι φιλική προς το περιβάλλον και όχι επιβλαβής για την υγεία μας. Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας είναι όλα πιστοποιημένα από το διεθνή οργανισμό και χωρίς καρκινογόνες και βλαβερές ουσίες. Τα προϊόντα που αποτελούνται από υφάσματα είναι υπό αλλεργικά, πιστοποιημένα ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Δοκιμασμένα σε ανεξάρτητα εργαστήρια από τις εταιρείες που τα παράγουν.

Πιστεύουμε στην κατανάλωση επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων που κατασκευάζονται από υλικά τα οποία είναι αποτέλεσμα παραγωγικής διαδικασίας που εξυπηρετεί τη φιλοσοφία της βιώσιμης ανάπτυξης και του δίκαιου εμπορίου. Η χρήση των εναλλακτικών προϊόντων της νέας GIFTLINE, καθιστά τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου, συμμάχους στην παγκόσμια προσπάθεια για οικολογική και ηθική κατανάλωση, διατηρώντας την ποιότητα και την πολυτέλεια σε υψηλά επίπεδα.

Ο στόχος μας

Για να θέσεις έναν επιχειρηματικό στόχο παίζουν σημαντικά πράγματα ρόλο – ”Η λογική, η κρίση, η δυνατότητα επίτευξής του”.

Για να πετύχεις έναν τέτοιο στόχο χρειάζεται ικανότητα, προσήλωση, συγκέντρωση, υπομονή.

Οι λέξεις με πλέον πολλαπλάσιο διεθνή αντίκτυπο από ότι άλλοτε και θέλουμε να αποκτήσουν πραγματικό νόημα στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας.

Εμείς έχουμε θέσει στην νέα GIFTLINE ως στόχο μας την ικανοποίηση των συνεργατών μας και πελατών μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Θέλουμε να αγαπήσετε τα προϊόντα μας, να αφουγκραστείτε την αλλαγή που προωθεί η παγκόσμια τάξη πραγμάτων προς τον ειλικρινή σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

”Αν θες να είσαι ευτυχισμένος, βάλε ένα στόχο που θα οδηγεί τις σκέψεις σου, θα απελευθερώσει την ενεργητικότητά σου και θα σου δώσει ελπίδες”.

– Andrew Carnegie